Gündem

Toptan Havlu İçin En Doğru Firma

Firmamız, uzun yıllardır sektörde hizmet veren, profesyonel ekibi ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile varlığını sürdürmektedir. Havlu toptancıları arasında kaliteli hizmeti ile önde gelen firmalardan biri haline gelen firmamız bünyesinde, birçok havlu ürünü çeşidi aktif olarak bulunmaktadır. Birçok otel, misafirhane ve hastane gibi kurumlara istekleri doğrultusunda hizmetler vermekteyiz. Tüm ürünlerimizde kalite ve uygun fiyatlar harmanlanmakta olup ve müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Talepler ve tercihler doğrultusunda imalat ve üretim süreçlerini şekillendiriyor ve ürettiğimiz binlerce ürün ile de sektöre değer katmaya devam ediyoruz.

Müşteri talepleri ve tercihleri doğrultusunda imalat süreçlerini şekillendiren firmamız da üretimi en çok yapılan ürünler; havlu, çarşaf, bornoz, ihramlık, pike takımları ve cenaze takımları olmaktadır. Taleplere göre istenen renk, kumaş, gramaj ve ebatlara göre imalatlar yapılmakta ve en kısa sürede de teslimi yapılmaktadır. Ürün imalatlarımız kaliteli malzemeler ve kaliteli işçilik temelinde gerçekleşmektedir. Son aşamada ise en uygun olabilecek fiyat politikaları ile müşterilerimize sunulmaktadır.

Firmamız tekstil sektörü dahilinde uzun yıllardır hizmet vermekte olup, ürünlerin iplik tedariği ile başlayıp, fason boyama ve dokuma işlemlerine kadar gerçekleştirmektedir. Müşteriyi ve memnun kalmasını odak alan firmamızda, geniş bir iletişim ağı ve güler yüzlü olan müşteri sorumluları sizleri karşılamakta, destek ve hizmet vermektedir. En iyi havlu toptancıları arasında yerini alan firmamızda, farklı boyut, renk ve tasarımlarda havluların üretimi aktif olarak yapılmaktadır.

Havlu ürünlerinin alternatif çeşitliliği içerisine; yüz havluları, el havluları, ayak havluları ve daha birçok tipte havlu girmektedir. Özellikle Armürlü ve Jakarlı havluların üretiminde mutlak suretle en kaliteli iplik kullanımı ile üretimler gerçekleşmektedir. Bornoz konusunda da en iyilerden biri olan firmamız dahilinde; pike bornoz ve kimono bornoz gibi farklı kumaşlardan üretimi yapılan bornozlar bulunmaktadır. Tüm bu ürünler farklı ebat ve geniş renk skalası içerisinde alternatifli olarak üretilmektedir. Bunlara ek olarak; hem çocuk hem de yetişkinler için uygun olan ihramlık üretimi de en kaliteli kumaş ve malzemelerle üretime dahil edilmiştir. Her zaman kaliteli ürünleri kullanmayı tercih eden firmamız, kalitesiz ürün kullanımın insan sağlığına verebileceği zararların farkındadır ve bu konuda her zaman hassas bir bakış açısına sahiptir.

Ürünün malzemesi kalitesiz bir malzeme olduğunda, günlük olarak yıkanan tekstil ürünlerinde oldukça kısa bir zaman periyodunda yıpranmalar ve devamında da kullanılamama durumu ortaya çıkacaktır. Birçok otel müşterisinin günlük olarak kullandığı ürünler kalitesiz işçilik ve malzeme ile üretilmektedir. Bu da beraberinde birçok sorunu ortaya çıkarmaktadır.

Bütün bu konularda hassasiyet gösteren firmamız, kalitesi ve de uygun fiyatları ile havlu toptancıları arasında önemli bir değere sahip olmuştur. Tekstil alanında başta havlu olmak üzere birçok farklı alternatif ürün yelpazesine sahip olan firmamız, tüm ürünlerin imalatı, kesim, dikim, kolileme süreçleri ile, nakliye süreçlerinde firmamız garantisinde hizmet vermektedir. Tüm otel veya hastane kurumu kullanıcılarının konforu, sağlığı ve hijyeni düşünülerek hazırlanmış ürünlerin üretim süreçleri tam olarak siparişlere, gelen talep ve genel isteklere göre planlanmaktadır.

Özetle; değerli müşterilerimize karşı sorumluluğumuz, en kaliteli ürünleri en doğru ve uygun fiyattan sunmaktır. Bu fikir merkezinde, ürünlerimizin imalat süreçlerini en doğru şekilde yöneterek, en kaliteli ve iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Havlu toptancıları arasında en uygun fiyatlı ve kaliteli hizmeti sunmaya ve bu yönde kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz.

Başa dön tuşu